Geen producten (0)
 

Disney prinses Belle knuffel Belle en het Beest

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 5413538795174
Afmetingen 28 cm
Omschrijving

Mooi knuffel van Disney's klassieke prinses Belle. De Belle knuffel is heerlijk zacht en is 28 cm groot. Belle draagt de gele jurk, die bekend werd door de beroemde balzaal-scène in de film Belle en het Beest. De Belle knuffel heeft zacht, bruin haar en draagt gele oorbellen. 

Afmetingen: 28 cm 

Wasvoorschrift: handwas

Disney's animatiefilm Belle en het Beest

Belle en het Beest (Beauty and the Beast) is een animatiefilm van Disney en werd uitgebracht in 1991. Belle is een intelligente, belezen en mooie jonge vrouw die samen met haar vader in een klein dorp op het platteland woont. Wanneer haar vader gevangen wordt genomen door een beest, neemt zij de plaats van haar vader in. Ze wordt de gevangene van het grote beest en wordt gedwongen om in zijn kasteel, ver in het bos, te wonen. Het kasteel blijkt betoverd: het personeel is op magische wijze veranderd in pratende gebruiksvoorwerpen (zoals de kandelaar Lumière en de klok Pendule). Het beest was ooit een arrogante prins, die door zijn gebrek aan vriendelijkheid werd vervloekt. De vloek kan pas worden opgeheven als hij iemand vindt die door zijn angstaanjagende uiterlijk heen kan kijken en écht van hem kan houden. 
De film was een wereldwijde hit. De film zit vol met prachitge nummers, grappige personages en romantische momenten. Daarnaast werdennieuwe digitale technieken gebruikt bij Beauty and the Beast, waardoor de film vooruitstrevend was. Onlangs is een live action film uitgebracht van Beauty and the Beast, met actrice Emma Watson in de hoofdrol als Belle.

Belle knuffel kopen

Prinses Belle is nu als mooie knuffel te koop bij HuupHuup! In de webshop vind je nog meer leuke Disney knuffels en cadeaus: neem eens een kijkje in onze Disney themashop!
Alle bestellingen boven 40 euro worden gratis verzonden binnen Nederland (gratis verzending naar België bij bestellingen boven 60 euro)

Reacties
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin