Geen producten (0)

Op de HuupHuup blog lees je alles over films, series en animatie. Via de blog houden we je ook op de hoogte van nieuwe producten in de webshop, speciale aanbiedingen en vertellen we meer over ons assortiment. Volg ons ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws! 

Laatste berichten:

Star Wars: The Last Jedi poster en nieuwe trailer!

Star Wars: The Last Jedi poster en nieuwe trailer!

Een mooie dag voor liefhebbers van Star Wars: een nieuwe poster en een nieuwe trailer van The Last Jedi zijn gearriveerd. En hoe! De trailer zit vol met actie en spanning. Oude bekenden keren terug, nieuwe wezens doen hun intrede. Drama en conflict voeren de boventoon en dat wordt extra benadrukt door de prominent aanwezige kleur rood. Die kleur rood is niet alleen in de trailer ruimschoots aanwezig, ook de poster van Star Wars: The Last Jedi is overwegend rood. De trailer en de poster zie je in deze blog!

Lees meer

Game of Thrones seizoen 7 gaat van start: 10% korting op merchandise!

Game of Thrones seizoen 7 gaat van start: 10% korting op merchandise!

Na het lange wachten is het moment eindelijk aangebroken: seizoen 7 van Game of Thrones gaat van start! Naar dit voorlaatste seizoen werd met smart uitgekeken, vooral nadat bekend werd dat seizoen 7 pas in juli uitgezonden zou worden. Om het nieuwe seizoen van Game of Thrones te vieren krijg je bij HuupHuup nu tijdelijk 10% korting op alle GoT merchandise!

Lees meer

Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi

Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi

Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Sinds de terugkeer van Star Wars in 2015 is iedereen benieuwd hoe de nieuwe trilogie verder zal verlopen. Vorig jaar konden we van een nieuw Star Wars avontuur genieten in de vorm van de prequel Rogue One en nu kunnen we alvast gaan uitkijken naar het vervolg op The Force Awakens. Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.

Lees meer

De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3

De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3

Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3. De animatiefilm is pas vanaf eind juni in de Nederlandse bioscopen te zien, maar je kunt alvast gaan genieten met de nieuwe trailer.

Lees meer

HuupHuupHoera! Webshop HuupHuup bestaat 3 jaar!

HuupHuupHoera! Webshop HuupHuup bestaat 3 jaar!

HuupHuupHoera! Het is alweer 3 jaar geleden dat HuupHuup als webshop begon. Van 12 tot en met 30 april staat HuupHuup in het teken van verjaardagsacties. En dat betekent: kortingen, een winactie en andere leuke aanbiedingen. In deze blog lees je alles over die leuke verjaardagsacties.

Lees meer

Eerste trailer van Rogue One: A Star Wars story!

Eerste trailer van Rogue One: A Star Wars story!

Liefhebbers van Star Wars kunnen hun hart ophalen: de eerste trailer van Rogue One: A Star Wars Story is gearriveerd! Rogue One is de eerste van drie films in de Star Wars Anthology Series.

Lees meer

Ontmoet de nieuwe karakters uit Pixar’s Finding Dory!

Ontmoet de nieuwe karakters uit Pixar’s Finding Dory!

In juni is het eindelijk zover: dan draait de nieuwe Pixar-film Finding Dory in de Nederlands bioscoop! Pixar introduceerde deze week alle nieuwe personages: Bailey, Destiny, Rudder, Fluke, Becky, Hank en de otters. Op onze blog zie je alle tekeningen.

Lees meer

Disney prinsessen als X-men

Disney prinsessen als X-men

Wat als Disney prinsessen eruit zagen als superhelden? Illustrator Diego Gomez beantwoordt die vraag door bekende Disney prinsessen in X-Men te veranderen: Tiana als Storm, Pocahontas werd Psylocke en Jasmine is bijna onherkenbaar als Mystique. In onze blog zie je de 12 Disney prinsessen als X-Men en kun je in een video zien hoe Diego te werk gaat!

Lees meer

Gekke en geeky kerstbomen. Fijne feestdagen!

Gekke en geeky kerstbomen. Fijne feestdagen!

Zet eens een originele kerstboom neer! Geen suffe kerstballen of ouderwetse piek, maar spaceships uit Star Wars, ornamenten van LEGO of een boom vol speelgoed. We zetten de leukste kerstbomen op een rij: van Batman tot Star Wars, en van Frozen tot de Minions

Lees meer

Realistische Disney villains

Realistische Disney villains

Hoe zouden Disney Villains er in het echte leven uitzien? Grafisch designer Jirka Väätäinen heeft daar zo z’n eigen ideeën over. Onlangs kon je op onze blog al lezen over de realistische makeover van Disney prinsen en helden. Nu heeft de getalenteerde designer 6 werken gedeeld waarbij hij bekende Disney villains een realistisch uiterlijk geeft!

Lees meer

Oudere berichten

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


Nieuwe trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! En hoe! De trailer zit vol met actie en spanning. The Last Jedi draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen, dus je moet nog even geduld hebben op de film zelf.
Lees verder >>

Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin