Geen producten (0)

Ontmoet de nieuwe karakters uit Pixar’s Finding Dory!

Ontmoet de nieuwe karakters uit Pixar’s Finding Dory!

In juni is het eindelijk zover: dan draait de nieuwe Disney Pixar-film Finding Dory in de Nederlands bioscoop! Dit het langverwachte vervolg op de succesvolle animatiefilm Finding Nemo uit 2003. Finding Dory gaat – zoals de titel al doet vermoeden – om de vergeetachtige blauwe vis Dory, die zich plotseling momenten uit haar verleden herinnert. Ze herinnert zich haar ouders en hun thuis in het koraalrif van de Californische kustplaats Monterey.

De hoofdrol in dit nieuwe onderwateravontuur is natuurlijk weggelegd door het personage die we in Finding Nemo al leerde kennen: de blauwkleurige doktersvis Dory. In deze nieuwe film keert Dory, wiens stem wordt ingesproken door comédienne Ellen Degeneres, terug voor een nieuw avontuur. De gebeurtenissen spelen zich zes maanden na het origineel af, wanneer Dory plotseling herinneringen van haar jeugd heeft. Nadat ze samen met clownsvis Nemo en diens vader Marlin herinneringen heeft opgehaald, besluit ze om haar ouders te gaan opzoeken in de Amerikaanse plaats Monterey. Tijdens haar avontuur ontmoet ze een zee aan nieuwe dieren, waaronder Becky de witte dolfijn, een groepje schattige otters en de octopus Hank. Finding Dory is vanaf 29 juni 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de officiële trailer:

Disney Pixar introduceerde deze week alle nieuwe personages met een aantal geweldige tekeningen! Hieronder zie je ze allemaal, dus maak nu kennis met Bailey, Destiny, Rudder, Fluke, Becky, Hank en de otters:

Het groepjes schattige otters:

 

Bailey is de witte dolfijn. De stem wordt ingesproken door Ty Burrell.

 

Destiny is een walvishaai. De stem van dit grote dier werd ingesproken door Kaitlin Olson.

 

De stemmen van de twee stoere zeeleeuwen zijn afkomstig van acteurs Dominic West (zeeleeuw Rudder) en Idris Elba (zeeleeuw Fluke)

 

Becky is een vogel die je in de film alleen ziet, maar niet hoort. “Walk the walk, and squawk the squawk.”

 

Acteur Ed O’Neill sprak de stem in van Hank de octopus.

 

Ook de ouders van Dory zijn te zien in de film: Charlie and Jenny. Stemmen zijn van Eugene Levy en Diane Keaton.


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin