Geen producten (0)

Game of Thrones seizoen 7 gaat van start: 10% korting op merchandise!

Game of Thrones seizoen 7 gaat van start: 10% korting op merchandise!

Na het lange wachten is het moment eindelijk aangebroken: seizoen 7 van Game of Thrones gaat van start! Naar dit voorlaatste seizoen werd met smart uitgekeken, vooral nadat bekend werd dat seizoen 7 pas in juli uitgezonden zou worden. Om het nieuwe seizoen van Game of Thrones te vieren krijg je bij HuupHuup nu tijdelijk 10% korting op alle GoT merchandise!

Voor Game of Thrones fans is dit een spannende tijd. De HBO TV-serie begint aan zijn voorlaatste seizoen en de strijd om de Iron Throne wordt steeds heftiger. Door langere productietijd gaat het nieuwe seizoen pas in juli 2017 van start. Dat de serie nog maar twee seizoenen te gaan heeft, is bitterzoet: de confrontatie tussen de verschillende houses is spannender dan ooit, maar de gedachte aan het einde maakt velen bedroefd. Vooral omdat het zevende seizoen slechts zeven afleveringen telt in plaats van de gebruikelijke tien, en het achtste seizoen zelfs maar zal bestaan uit zes afleveringen. Maar wie Game of Thrones kent, weet ook dat de serie altijd verrassingen en epische scènes in petto heeft die het kijken meer dan de moeite waard maken.

 

 

Game of Thrones seizoen 7 gaat verder…

In het zevende seizoen is het moment daar: winter is here. In King’s Landing heeft Cersei Lannister haar felbegeerde plek op de troon opgeëist door al haar tegenstanders te elimineren. Een voorspelling uit haar jeugd blijft haar echter achtervolgen: de dood van haar kinderen zal worden opgevolgd door een ander noodlot: de dood van Cersei. Ze zal er alles aan moeten doen om te zorgen dat deze voorspelling geen werkelijkheid gaat worden.

In andere delen van Westeros wordt de strijd om de troon voorbereid. Arya Stark heeft haar opleiding bij de Faceless Man afgemaakt. Sansa Stark werd in het zesde seizoen herenigd met haar broer Jon Snow. In het noorden hebben zij Ramsay Bolton verslagen en Winterfell teruggevorderd.

En dan is er nog Daenerys Targaryen, die een aantal draken en een compleet leger achter zich heeft geschaard en op weg is naar Westeros. Aan haar zijde staat Tyrion Lannister, de broer van Cersei en Jaime. En hoe zit het met de White Walkers en hoe kunnen zij verslagen worden?

“I was born to rule the seven kingdoms. And I will.”
– Daenerys Targaryen –

En dit is waar seizoen zeven van Game of Thrones verder zal gaan. De strijd om de ijzeren troon is nog lang niet voorbij en wellicht heftiger dan ooit tevoren. Hoe zal het seizoen verder gaan? Wie denk jij dat de troon uiteindelijk zal bestijgen? We horen het graag van je in de comments of op Facebook!

10% korting op Game of Thrones producten

Bereid je voor op komende winter met leuke Game of Thrones merchandise! Om het zevende seizoen te vieren geeft HuupHuup nu 10% korting op alle Game of Thrones producten in de webshop. Je favoriete karakters zijn als Pop! Vinyl verkrijgbaar: Daenerys Targaryen, Jon Snow, Ned Stark en Tyrion Lannister. Ook de Game of Thrones notebooks en boekenleggers zijn in prijs verlaagd.
En nieuw in de webshop is de Game of Thrones katoenen tas met het logo van House Targaryen. Alle producten vind je in onze Game of Thrones Themashop.

De 10% korting op alle Game of Thrones merchandise is geldig t/m zondag 6 augustus.


0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin