Geen producten (0)

HuupHuup gaat bloggen

HuupHuup gaat bloggen

HuupHuup is niet alleen een webshop met ontzettend leuke producten. We willen namelijk onze kennis en ons enthousiasme met jullie delen. En dat gaan we doen via onze blog!

Vanaf augustus 2013 zul je regelmatig nieuwe berichten vinden op onze blog-pagina. We gaan schrijven over onze producten, met achtergrondinformatie en interessante weetjes. Maar je kunt ook berichten verwachten over nieuwe films, nostalgische series en leuke dingen die we op het internet tegenkwamen.

Kijk dus regelmatig op onze website voor nieuwe berichten!
Of blijf op de hoogte via deze sociale netwerken:

HuupHuup op Facebook  HuupHuup op Twitter  HuupHuup op Google+  HuupHuup op Pinterest

P.S. Heb jij een leuk idee voor onze blog? Ben je een leuke video of grappig plaatje tegengekomen? Of wil je gewoon dat wij over jouw favoriete film- of televisieheld schrijven? Laat dan een berichtje achter op één van onze sociale media of stuur een e-mail naar info@HuupHuup.nl

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin