Geen producten (0)

Unieke collectibles bij HuupHuup (met winactie!)

Unieke collectibles bij HuupHuup (met winactie!)

 

Wellicht heb je het al gehoord: de hele maand augustus krijg je 10% korting op onze collectibles. Waarom deze actie? Omdat we eigenlijk van de daken willen schreeuwen hoe leuk en bijzonder deze collectie is! De beeldjes worden namelijk niet meer gemaakt. Het zijn dus echte collector’s items die wel wat aandacht verdienen! 

Enesco

De beeldjes van Disney en Harry Potter binnen onze collectie zijn afkomstig van fabrikant Enesco. Het bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar en staat bekend om de hoge kwaliteit van de cadeau-artikelen en verzamelobjecten die ze uitgeven. 

Disney en Harry Potter

HuupHuup heeft een collectie van Disney en Harry Potter beeldjes die op z’n allerminst uniek genoemd kan worden. De Disney-collectie bestaat uit beeldjes, muziekdozen, peper- en zoutstellen en vazen. En dat allemaal in de vorm van je favoriete Disney-figuren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck en Katrien Duck. 

De beeldjes van Harry Potter zijn naar aanleiding van de eerste Harry Potter film (2001) op de markt gebracht. Deze collectie omvat niet alleen beeldjes, maar ook boekensteunen en doosjes met geheime vakjes. De beeldjes in onze collectie zijn inmiddels collector's items omdat ze niet meer geproduceerd worden.  

10% Korting

Alleen in de maand augustus maken we de prijs van onze collectibles nóg vriendelijker. Je krijgt namelijk 10% korting op alle collectibles. Vul bij je bestelling de actiecode VERZAMEL in. De korting wordt dan automatisch verrekend. 

WINNEN!

Winactie: HuupHuup geeft een Disney-beeldje weg! Meedoen is simpel: like onze Facebook-pagina. Bij 100 likes geven we een beeldje weg aan één van onze volgers. De winnaar kiest zelf welk beeldje hij/zij wil winnen! 

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft het Disney-beeldje ontvangen.  

Like HuupHuup op Facebook en win!

 

 

2 Reacties

Duck
27 mei 2014 om 20:23
1
heeft er al iemand gewonnen bij de facobook actie?
Admin
28 mei 2014 om 17:00
1.1
Beste, Inmiddels hebben we al iemand gelukkig kunnen maken met een leuk Disney-beeldje. Wanneer we een nieuwe prijsvraag organiseren dan laten we het weten via onze website, Facebook-pagina (https://www.facebook.com/HuupHuupShop) of Twitter account (@huuphuup).

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin