Geen producten (0)

5 cadeautips voor Kerst

5 cadeautips voor Kerst

December is onze favoriete maand van het jaar! De maand begint met het gezellige Sinterklaasfeest, waar we een leuke winactie aan hebben mogen koppelen. En wanneer Sint weer met de boot naar Spanje is vertrokken wordt het alweer tijd voor het volgende feest: Kerstmis. HuupHuup heeft de kerstboom natuurlijk al staan en we kijken uit naar de komende feestdagen. Leuke kerstartikelen mogen daarom niet ontbreken in onze webshop. De leukste kerstcadeaus zetten we daarom voor je op een rij!

 

1. Ernie als Kerstman

Donald Duck kerstversieringHo Ho Ho! Daar is Kerstman Ernie! Bij HuupHuup vind je veel leuke Sesamstraat-knuffels, maar deze is wel heel bijzonder. De knuffel is 26 cm groot en wordt geleverd in een stevige verpakking. Ernie verkleed als de Kerstman maakt de feestdagen helemaal compleet. 

2. Kerstversiering: Mickey Mouse, Simpson en Sesamstraat

Versier je kerstboom helemaal in HuupHuup-stijl met de leukste film- en televisie ornamenten. In de webshop vind je Simpsons-kerstversiering, ornamenten van Sesamstraat en verschillende Disney-hangers. Bijzonder zijn de Disney-hangers van The Nutcracker: hoge kwaliteit hangers van je favoriete Disney vrienden zoals Donald Duck en Katrien Duck. Deze Disney-ornamenten worden inmiddels niet meer gemaakt, dus heel bijzonder!

3. Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen muts

De feestdagen zijn niet alleen gezellig, ze gaan ook altijd vergezeld van veel kou! Daar weet HuupHuup wel raad mee: deze wintermuts van Sneeuwwitje is een geweldig kerstcadeau. Op de muts staan alle zeven dwergen geborduurd en is verkrijgbaar in twee kleuren. 

Kerst knuffel Simpsons Maggie4. Minnie Mouse doet kerstinkopen

We zijn zo trots op al onze Disney-collectibles, dus deze kunnen we je zeker niet onthouden. Dit mooie beeldje laat Minnie Mouse zien terwijl ze haar kerstcadeautjes inpakt. Erg leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook geweldig om zelf te houden. 

5. Knuffels van The Simpsons

Een grappige kerst krijg je met deze knuffels van The Simpsons. Knuffel Lisa heeft een paarse winteroutfit aan en staat op schaatsen. Simpsons baby Maggie heeft een zuurstok in haar hand en heeft een rendiergewei op haar hoofd. Leuk als kerstcadeau! 

Hopelijk hebben we je hiermee wat leuke tips voor Kerstmis gegeven!

HuupHuup wenst iedereen een hele magische kerst en een fantastisch 2014!

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin