Geen producten (0)

Teenage Mutant Ninja Turtles: eerste trailer!

Teenage Mutant Ninja Turtles: eerste trailer!

Ken je ze nog: de Teenage Mutant Ninja Turtles? Het is eindelijk zover: de eerste trailer van de live action Teenage Mutant Ninja Turtles film staat online! We wachten al een tijdje op deze nieuwe film, en daarom zijn we blij om eindelijk beelden te zien van dit actiespektakel. De trailer duurt slechts 1,5 minuut, maar je krijgt al een redelijk beeld van de film. De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug van weggeweest!

Producer Michael Bay brengt de gemuteerde schildpadden uit de jaren tachtig tot leven als live action film. Het verhaal draait om de vier Turtles Donatello, Raphael, Michelangelo en Leonardo, die New York City moeten verlossen van slechterik Shredder. In hun strijd worden ze bijgestaan door reporter April O’Neil (gespeeld door actrice Megan Fox). De film draait vanaf augustus in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de eerste trailer: 

 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin