Geen producten (0)

I’ll be there for you: 10 jaar na Friends

I’ll be there for you: 10 jaar na Friends

Het is alweer tien jaar geleden dat de finale van Friends uitgezonden werd. De laatste keer dat we de perikelen en grappen van Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe en Joey zagen. Tien seizoenen lang lagen we in een deuk om de maffe liedjes van Phoebe, de versierpogingen van Joey (“how you doin’?”) en de neurotische trekjes van Monica. En hoewel het alweer tien jaar geleden is dat de laatste aflevering werd uitgezonden kunnen we nog steeds genieten van dit stel vrienden in New York. Daarom zetten we een aantal van de leukste Friends momenten op een rij. 

 

Joey draagt alle kleren van Chandler

In deze aflevering uit seizoen drie ontstaat er een discussie wanneer Joey op de stoel van Chandler gaat zitten als hij even is opgestaan. Chandler verstopt daarop Joey’s ondergoed en de wraakactie is begonnen. Joey verschijnt uiteindelijk gekleed in alle kleding van Chandler: 

Smelly cat, smelly cat…

Tien jaar lang hebben we genoten van de gekke liedjes van Phoebe. Met haar gitaar trad ze regelmatig op in hun vast hangout, koffiehuis Central Perk. De teksten van de liedjes sloegen meestal nergens op en werden vaak ter plekke verzonnen. Het bekendste nummer is natuurlijk Smelly Cat: 

Pivot, PIVOT!

De koppigste van het stel was toch wel Ross. Deze betweterige paleontoloog stond altijd klaar met zijn mening en dat leverde vaak hilarische situaties op. Zoals in deze scène, waarin Ross, Rachel en Chandler een bank via het trappenhuis naar boven proberen te krijgen en Ross al schreeuwend aanwijzingen probeert te geven: 

Dit zijn enkel een selectie van tien jaar lang hilarische momenten. Op deze website vind je meer onvergetelijke Friends momenten

Gelukkig kunnen we Friends zelf in huis halen om de serie nog eens te bekijken. Bij HuupHuup vind je natuurlijk ook producten van Friends, zoals de thermosbeker met Central Perk logo, alleen deze week in prijs verlaagd! En deze week wordt het assortiment ook uitgebreid met een Central Perk mok.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin