Geen producten (0)

Hoera! 25 jaar The Simpsons

Hoera! 25 jaar The Simpsons

Je gaat ons vast niet geloven als we zeggen dat de tv-serie The Simpsons alweer 25 jaar oud is. Ja echt, 25 jaar! De serie ging in 1989 in première en is sindsdien een wereldwijd succes. Ook bij HuupHuup merken we veel van de blijvende populariteit: er wordt geregeld om Simpsons producten gevraagd en daarom proberen we geregeld nieuwe merchandise in de webshop op te nemen. The Simpsons is een waar begrip geworden, en wij genieten net als jullie nog steeds van het ontwrichte gezin uit Springfield. Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie: een gezellige bende op televisie, zelfs na 25 jaar nog steeds. 

 

Dit zijn The Simpsons

Op 17 december 1989 werd de allereerste aflevering van The Simpsons uitgezonden. De animatieserie werd gericht op volwassenen en toont een satirisch beeld van een typisch middle class Amerikaanse gezin. Centraal staat Homer Simpson, de lompe vader met een eenvoudige baan. Zijn vrouw is Marge Simpson, huisvrouw en moeder van drie kinderen. Bart (de 10-jarige relschopper), de 8-jarige idealist en activist Lisa, en baby Maggie.

De afgelopen 25 jaar is er weinig veranderd aan de serie. Kijk maar eens naar de hoogtepunten uit het allereerste seizoen:

Een televisieserie, film, games en meer

De familie Simpson is uitgegroeid tot een fenomeen dat wereldwijde bekendheid geniet. Homer zorgt altijd weer voor gênante situaties en herkenbare uitspraken (“D’oh!”), het gigantische blauwe kapsel van Marge is inmiddels iconisch en iedere keer is het weer uitkijken naar de fratsen die Bart uithaalt.

The Simpsons zorgen al 25 jaar voor veel humor en ook buiten de tv-serie om kunnen we genieten van deze maffe familie. In 2007 werd The Simpsons film uitgebracht, er bestaan verschillende games en er wordt nog steeds veel merchandise op de markt gebracht.

Ook bij HuupHuup hebben we een aantal items van The Simpsons ondergebracht, zoals knuffels en een leuke keukenset. Hopelijk gaan we de komende tijd nog veel van The Simpsons zien!

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin