Geen producten (0)

Binnenkort genieten van Disney's Frozen Fever

Binnenkort genieten van Disney's Frozen Fever

Anna, Elsa en Olaf keren terug! In 2013 bracht Disney de animatiefilm Frozen uit, en die film is een wereldwijd succes gebleken. De film is immens populair: iedereen kan meezingen met het prachtige nummer Let it go, meisjes lopen rond verkleed als de prinsessen Anna en Elsa en tijdens het winterse weer werd Olaf door velen tot leven gewekt als sneeuwpop. Binnenkort komt Disney met een kleine terugkeer van Frozen, in de vorm van een korte animatiefilm. 

 

Frozen Fever

In maart gaat de nieuwe Disney speelfilm Cinderella in première. Voorafgaand aan deze film zal ook een nieuw Frozen avontuur verschijnen. Deze short (korte animatiefilm) duurt zeven minuten en neemt ons wederom mee naar het koninkrijk Arendelle, waar prinses Anna bijna jarig is. Haar zus Elsa bereidt daarom met de hulp van Kristoff en sneeuwpop Olaf een groot verjaardagsfeest voor. Maar zoals we weten heeft Elsa ijzige krachten, die ze niet altijd onder controle heeft…

Disney shorts

Disney heeft houdt de traditie van korte tekenfilms goed in stand. De shorts is onder meer waar het bedrijf oorspronkelijk mee begonnen is. Voordat de eerste lange animatiefilm Sneeuwwitje in 1937 uitkwam, maakte Disney korte tekenfilms over onder meer Alice in Wonderland en Oswald the Lucky Rabbit. In 1928 maakt Mickey Mouse zijn debut met Steamboat Willie. Hoewel de animatiestudio zich tegenwoordig op lange tekenfilms richt, brengen ze geregeld shorts uit.

Frozen Fever is de tweede short die als vervolg op een lange animatiefilm wordt uitgebracht. De eerste was Tangled Ever After (2012), een kort vervolg op Tangled (Rapunzel). Hieronder zie je de eerste beelden van Frozen Fever, maar op de 7 minuten durende tekenfilm zelf zal je helaas nog moeten wachten tot maart.

 

Liefhebbers van Frozen kunnen bij HuupHuup terecht voor de leukste Frozen merchandise. We hebben zelfs een speciale Frozen themashop ingericht, met onder meer knuffels, servies en fleece dekens van de zusjes Anna, Elsa, rendier Sven en sneeuwpop Olaf.

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin