Geen producten (0)

De inzendingen (en winnaar!) van onze Superhelden Winactie

De inzendingen (en winnaar!) van onze Superhelden Winactie

Twee weken lang stond HuupHuup in het teken van superhelden en comics. In deze periode hebben we geweldige nieuwe producten toegevoegd aan de shop, zoals een tas van The Flash, eierdoppen van Superman en Pop! Vinyl figuren van Batman. Alle producten zie je terug in onze Superhelden Themashop. In onze Superhelden Themaweek wilden we ook iets voor jullie doen, samen met jullie, en daarom schreven we een leuke winactie uit. Vandaag delen we de leukste inzendingen en maken we eindelijk de winnaar bekend!

 

Superhelden winactie

De opdracht was als volgt: maak een foto van jou of je kind als superheld. Iedereen die meedeed, maakte kans op een leuk superheldenpakket, bestaande uit een Superman knuffel en een Superman ijsblokjesvorm.

Vanaf de start zijn we overspoeld met stoere foto’s van jongens, meisjes, mannen en vrouwen, verkleed als hun favoriete superheld. Ze kwamen allemaal voorbij: Spider-Man, Superman, Supergirl, The Hulk, Batman, Batgirl, Teenage Mutant Ninja Turtles. Bekijk hier de leukste inzendingen:

 

En de winnaar is…

Maar wie is nu de uiteindelijke winnaar? We houden je niet langer in spanning!

De winnaar is…

* Tromgeroffel *

Linda Koll!

Linda stuurde ons deze leuke foto van haar zoon Finn:

Hij verkleed zich graag als superheld! Iedere verjaardag vraagt hij een superhelden kostuum! Spiderman, Hulk, Captain America en Superman zit nu in zijn collectie!

Finn is een echte superheld zo te horen, en daarom winnen Linda en Finn het superheldenpakket! 
We wensen Finn veel plezier met de Superman knuffel en de ijsblokjesvorm! 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin