Geen producten (0)

Minions: in de bioscoop én terug in de webshop!

Minions: in de bioscoop én terug in de webshop!

De tekenfilm Despicable Me is pas vijf jaar oud, maar de minions zijn al niet meer weg te denken. De gele hulpjes van slechterik Gru hadden in de eerste film een kleine rol, maar daar kwam al snel verandering in. De populariteit van de grappige wezens heeft gezorgd voor een vervolgfilm (Despicable Me 2) én voor een eigen spin-off. De film Minions draait vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen en ook bij HuupHuup zijn de minions niet meer weg te denken. In onze nieuwe themashop vind je onder meer rugzakken en servies voor kinderen, en natuurlijk mogen ook die leuke minion knuffels niet ontbreken!

 

Minions bioscoopfilm

Van de kleine helpers van bad guy Gru in Despicable Me naar een eigen bioscoopfilm: de Minions! Vanaf woensdag 1 juli draait Minions de film in veel Nederlandse bioscopen. Deze hilarische film speelt zich af vóór de twee Despicable Me-films. De minions lopen al sinds de oertijd rond met één doel: de meest verachtelijke meester dienen. De minions vinden onder andere een T-rex, een holbewoner, een piraat en dracula voordat ze in het Amerikaanse New York terecht komen. Daar ontmoeten ze superschurk Scarlett Overkill, die een kwaadaardig plan heeft dat het einde van de minions kan betekenen.

In Minions hebben de gele minions eindelijk een echte hoofdrol te pakken. De stem van schurk Scarlett Overkill werd ingesproken door actrice Sandra Bullock (in het Nederlands door Isa Hoes). Andere stemmen die je kunt horen in de film zijn van acteurs zoals Jon Hamm/Barry Atsma, Michael Keaton/Bas Keijzer, Geoffrey Rush/Chris Zegers en Jennifer Saunders/Susan Visser.

Minions themashop

Na een tijdelijke afwezigheid zijn de minions ook weer terug bij HuupHuup! De pluche minions zijn wederom verkrijgbaar in zes uitvoeringen: Jerry, Bill, Dave, Tim, Phil en Carl. Deze mooie knuffels zijn gemaakt van zachte, gele pluche en hebben een kunststof bril.

Om de komst van de Minions-film te vieren, heeft HuupHuup nu een Despicable Me Minions Themashop ingericht! Uiteraard zijn hier de minion knuffels te koop, evenals minion rugzakken en servies. Neem eens een kijkje in onze minion Themashop!


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin