Geen producten (0)

Disney prinsen krijgen realistische makeover

Disney prinsen krijgen realistische makeover

Heb je je wel eens voorgesteld hoe Disney-karakters eruit zouden zien real life? Grafisch designer Jirka Väätäinen stelde zichzelf die vraag en maakte er een project van. Met zijn geweldige talent heeft hij al verschillende Disney-karakters tot leven laten komen. Hij is begonnen met realistische versies van Disney-prinsessen, zoals Jasmine, Sneeuwwitje en Belle. En nu heeft hij ook de Disney-mannen een makeover gegeven. Hij koos een achttal mannen, waaronder Aladdin, Hercules en Tarzan, en maakte daar fotorealistische portretten van. 

Zijn kunstwerken begonnen als experiment in Photoshop. Hij vroeg zich af hoe Ursula en Ariël uit The Little Mermaid er in werkelijkheid uit zouden zien. Zijn eerste digitale werken waren razend populair. Hoe meer karakters hij toevoegde, hoe meer reacties hij kreeg. Inmiddels zijn de tekeningen viral gegaan en wacht de hele wereld tot hij weer nieuwe Disney-portretten creëert. Na de immens populaire Disney-prinsessen heeft Jirka nu 8 Disney-mannen tot leven gewekt met zijn kunst.

Hieronder zie je zijn werk, met de originele karakters ernaast! 

Aladdin

Beest / Prins Adam (Beauty and the Beast)

Prins Erik (The Little Mermaid)

Hercules

John Smith (Pocahontas)

Prins Phillip (Sleeping Beauty)

Prince Charming (Cinderella)

Tarzan

 

Wat vind jij van het werk van Jirka Väätäinen? Vind je deze realistische Disney-portretten geslaagd? Laat je mening weten in de comments hieronder of discussieer mee op onze Facebook-pagina!


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin