Geen producten (0)

Vlieg de wereld over in een Star Wars R2-D2 vliegtuig

Vlieg de wereld over in een Star Wars R2-D2 vliegtuig

Het aftellen is reeds begonnen (minder dan 100 dagen!) en de eerste merchandise staat al in bestelling bij HuupHuup: Star Wars Episode VII: The Force Awakens komt eraan! Wereldwijd lopen de verwachtingen hoog op, vooral nu er alles aan gedaan wordt om Star Wars bij iedereen onder de aandacht te brengen. Disney weet als geen andere hoe ze films onder de aandacht moeten brengen. Nu hebben ze een manier gevonden die larger than life is: met een Star Wars-vliegtuig dat de hele wereld over vliegt. Binnenkort kun je naar Tokio, Japan vliegen in een vliegtuig dat eruit ziet als droid R2-D2 of de nieuwe BB-8!

Star Wars vliegtuig

Onlangs werd het eerste echte Star Wars-vliegtuig gepresenteerd in de Amerikaanse staat Washington. In de een grote hangar stond hij: de Boeing 787 Dreamliner, gesierd met de herkenbare blauwe en witte vlakken van Star Wars-droid R2-D2. Het vliegtuig hoort bij de Japanse vliegmaatschappij ANA en zal binnenkort gaan vliegen tussen Vancouver, Canada en Tokio, Japan.

Stormtroopers, R2-D2 en C-3PO aanwezig bij de presentatie

Uiteraard werd er veel aandacht besteed aan de presentatie van dit geweldige vliegtuig. De opening werd in stijl gevierd, met de aanwezigheid van Stormtroopers en onze favoriete robots R2-D2 en C-3P0:

BB-8 vliegtuig komt eraan!

Het nieuws over het Star War-vliegtuig werd al in april aangekondigd, maar is nu pas werkelijkheid geworden. En hoewel deze vliegende R2-D2 al geweldig genoeg is, kunnen we ons verheugen op nog twee Star Wars-vliegtuigen. Het ene ontwerp zal de nieuwe droid BB-8 tonen, de andere wordt combinatie van R2-D2 en BB-8:


0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


15 april 2017 |
Eerste trailer en poster van Star Wars: The Last Jedi


Liefhebbers van Star Wars, het moment is daar: de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Tijdens Star Wars Celebration – de ultieme bijeenkomst voor fans van de science fiction saga in Orlando, Florida – werd alvast een blik gegeven op de nieuwe film The Last Jedi, in de vorm van een teaser trailer en een poster.
Lees verder >>

16 maart 2017 |
De Minions zijn terug: nieuwe trailer van Despicable Me 3


Goed nieuws voor iedereen die gek is op de Minions: ze zijn terug! Na twee Despicable Me films en de film Minions keren Gru en de Minions terug voor een nieuw avontuur: Despicable Me 3.
Lees verder >>

15 juli 2014 |
Zo maak je geeky ijsblokjes én chocolaatjes!


Of het nou winter of zomer is, het is altijd leuk om zelf creatief aan de slag te gaan! Het komt dus goed uit dat de webshop net aangevuld is met de leukste ijsblokjesvormen o.a. Batman, Star Wars, Tetris en Superman. De vormen zijn echter niet alleen geschikt voor ijsblokjes: je kunt er ook hele leuke chocolaatjes en snoepjes mee maken! Wij laten je een aantal leuke voorbeelden zien.
Lees verder >>

19 mei 2015 |
Als Game of Thrones een Disney-film zou zijn...


We houden van Game of Thrones, we houden van Disney. Maar deze twee samen zou geen goede combinatie zijn. Of toch wel? Hoewel we Game of Thrones graag houden zoals het is (duister, gruwelijk en episch), vinden we deze Disney makeover zeer geslaagd.
Lees verder >>

29 mei 2014 |
DIY tip: zo maak je jouw eigen Mickey Mouse koekjes!


Sinds kort heeft HuupHuup hele leuke bakvormen en cookie cutters in het assortiment. Allemaal van je favoriete films en karakters. HuupHuup ging zelf aan de slag om de Mickey Mouse Cookie Cuttersvoor jou uit te testen: we deden een schort om, stroopten onze mouwen op en doken de keuken in. En wat blijkt? De koekjes zijn heel makkelijk te maken en het resultaat was zeer geslaagd!
Lees verder >>
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin