Geen producten (0)
1 2
 

Disney Ducktales Pop! Vinyl Dagobert Duck (Scrooge McDuck)

€ 14,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 88969820057
Omschrijving
Nieuw in de webshop: Ducktales Dagobert Duck Pop! Vinyl. Leuke Pop! Vinyl van je favoriete Ducktales personage Dagobert Duck (of in het Engels: Scrooge McDuck). 
De Scrooge McDuck Pop! Vinyl wordt geleverd in de originele Funko verpakking van karton, met transparant venster. Funko Pop! nr. 306
Afmetingen: 10 cm
Vanaf 3 jaar.
Let op: de Pop! Vinyl is een collectible, geen speelgoed!

Ducktales

"Ducktales, whoohoooooo!" Ken je dit aanstekelijke liedje nog? Voor iedereen die deze geweldige animatieserie vroeger keek, hebben we goed nieuws: Ducktales is terug! 
De tekenfilmserie werd uitgezonden aan het einde van de jaren tachtig en draaide om Dagobert Duck (Scrooge McDuck) en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak (Huey, Dewey en Louie). Door het succes werd er zelf een avonturenfilm van gemaakt. 
Voor wie Ducktales al die jaren ontzettend heeft gemist, hebben we goed nieuws: Ducktales is namelijk terug! In 2017 is Disney begonnen met een nieuwe versie van de serie. Op deze manier kan een nieuwe generatie gaan genieten van de avonturen van Dagobert. 

Ducktales Pop! Vinyl kopen

In de webshop van HuupHuup shop je nu deze leuke Pop! Vinyl van Disney's Ducktales! Bekijk ook eens onze andere leuke Disney Pop! Vinyls en merchandise. Gratis verzending vanaf 40 euro (binnen Nederland. Gratis verzending naar België bij bestellingen vanaf 60 euro).
Reacties
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin