Geen producten (0)

Star Wars voorraadbus tin droids R2-D2 en BB-8 (set van 2)

€ 21,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 88204103539
Omschrijving

Breng The Force naar jouw keuken met deze leuke voorraadbussen! De set bestaat uit 2 tinnen blikken in de vorm van jouw favoriete Star Wars-droids R2-D2 en BB-8. De Star Wars voorraadbussen zijn 17 cm hoog en hebben een diameter van 11 cm. De voorraadblikken kun je gebruiken als opslag of om keukengerei in te zetten.

Set van 2 blikken:

  • R2-D2
  • BB-8

Afmetingen: 17 cm hoog, 11 cm diameter

Vaatwasserbestendig

Star Wars droids R2-D2 en BB-8

R2-D2 en BB-8 zijn de twee geliefde robots uit de Star Wars-saga. R2-D2 zagen we voor het eerst in A New Hope (1977), wanneer Leia de plannen van de Death Star geeft. Wanneer Leia gevangen wordt genomen door de Empire, moet R2-D2 de plannen zo snel mogelijk aan de Rebel Alliance overbrengen. R2-D2 komt via een pod aan op de planeet Tatooine aan, waar hij in contact komt met C-3PO en Luke Skywalker.
Ook BB-8 wordt belangrijke informatie toevertrouwd, die hij uit handen van Kylo Ren en The First Order moet houden. BB-8 was voor het eerst te zien in het zevende deel van de Star Wars-saga, The Force Awakens
Beide droids zijn populaire karakters uit de Star Wars-films.

Shop nu! R2-D2 en BB-8 tinnen voorraadblik kopen

De leuke Star Wars-voorraadbussen van R2-D2 en BB-8 is één van de nieuwe Star Wars-producten bij webshop HuupHuup! Onmisbaar voor iedere Star Wars-fan. Kijk ook eens bij alle andere Star Wars-merchandise in onze Star Wars themashop! Bestellingen boven 40 euro worden gratis verzonden binnen Nederland (gratis verzending naar België bij bestellingen boven 60 euro)

Reacties
Facebook Twitter Googleplus Pinterest Linkedin